ΠΙΣΩ MENU

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ;
Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στην ενέργεια, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής που θα βρεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.cosmote.gr/roamingexperience και αφού έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους συμμετοχής.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ;
Οι νικητές θα επιλεγούν από επιτροπή, η οποία θα μελετήσει τις συμμετοχές, τις πληροφορίες που έχει δώσει ο κάθε υποψήφιος και θα αποφασίσει, ανάλογα με την επιλογή προορισμού που έχει κάνει ο κάθε συμμετέχοντας.
ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ;
Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή είτε σε έναν από τους τέσσερις προορισμούς, είτε και στους τέσσερις ταυτόχρονα. Συμμετοχή σε δύο από τους τέσσερις ή τρεις από τους τέσσερις προορισμούς δεν μπορεί να υποβληθεί.
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ;
Ναι, το ταξίδι είναι για 2 άτομα, φτάνει φυσικά να διαθέτει και το δεύτερο άτομο όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να μπορέσει να ταξιδεύσει στις ίδιες ακριβώς ημερομηνίες.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ COSMOTE ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ;
Στη δήλωση συμμετοχής στην ενέργεια θα σου ζητηθεί να συμπληρώσεις το κινητό σου τηλέφωνο. Το τηλέφωνο αυτό θα πρέπει να είναι COSMOTE. Είτε είσαι συνδρομητής, είτε απλός χρήστης του συγκεκριμένου τηλεφώνου COSMOTE μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στην ενέργεια. Μόνο σημείωσε ότι στην περίπτωση που είσαι απλός χρήστης, εφόσον ανακηρυχθείς νικητής, θα πρέπει, ο συνδρομητής που έχει την κυριότητα του συγκεκριμένου τηλεφώνου, να σου παράσχει βεβαίωση στην οποία να φαίνεται ότι σου παραχωρεί το δώρο.
ΑΝ ΕΠΙΛΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ / ΑΛΛΑΞΩ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ;
Όχι, το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί στις ημερομηνίες που αναφέρονται στο site. Πριν δηλώσεις συμμετοχή, παρακαλούμε, βεβαιώσου πως θα είσαι διαθέσιμος αυτές τις ημέρες.
ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ;
Το πακέτο του ταξιδιού περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια, τη διαμονή, τις μετακινήσεις στις διάφορες τοποθεσίες, τη διατροφή, καθώς και τις δραστηριότητες που περιγράφονται στο αναλυτικό πρόγραμμα του κάθε προορισμού. Έτερα κόστη όπως επιπλέον αποσκευές, επιπλέον προσωπικά έξοδα, δώρα κλπ. δεν περιλαμβάνονται.
ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ;
Ναι, θα υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα στα ταξίδια το οποίο θα πρέπει να ακολουθείται, αλλά θα υπάρχει και αρκετός ελεύθερος χρόνος.
ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ;
Βεβαίως και θα χρησιμοποιείς το κινητό σου τηλέφωνο στους προορισμούς αυτούς διότι με την COSMOTE έχεις Roaming οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι στον κόσμο και μπορείς να επικοινωνήσεις με οποιοδήποτε σημείο του κόσμου επιθυμείς.
ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΜΟΥ;
Δε θα υπάρξει καμία απολύτως χρέωση περιαγωγής κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σου.
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ Η ΒΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ;
Για να ταξιδέψεις στην Ισλανδία και την Ιρλανδία απαιτείται ταυτότητα κράτους μέλους της Ε.Ε. με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο σε ισχύ. Για να ταξιδέψεις στη Σρι Λάνκα απαιτείται διαβατήριο σε ισχύ. Για Έλληνες υπηκόους δεν απαιτείται επιπλέον βίζα. Για να ταξιδέψεις στις Η.Π.Α. χρειάζεσαι διαβατήριο σε ισχύ και η έκδοση ταξιδιωτικής βίζα (ESTA).
ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ;
Η αναχώρηση θα γίνει από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών - Ελευθέριος Βενιζέλος, αν επιλεγείς για το ταξίδι, θα πρέπει να προσέλθεις στο σημείο την ώρα συνάντησης με δικά σου έξοδα.